Klanten

Hieronder staan een paar voorbeelden van bedrijven die met Crops Online werken.

Amazone Plants

Amazone Plants uit Honselersdijk is een moderne Anthuriumkwekerij die voldoet aan de hoogste eisen voor het optimaal telen van kwaliteitsanthuriums. Om een beter inzicht te krijgen in de urenbesteding van de medewerkers over de verschillende teeltactiviteiten heen, hebben ze besloten om Crops Online te gaan gebruiken.

Door gebruik te maken van de module Crops Online Kosten en urenregistratie, krijg je een goed inzicht krijgt in de kosten van uw teelten.

Axia vegetable seeds

Axia is een innovatief veredelingsbedrijf in groentezaden voor gestookte en ongestookte glasteelt, zowel belicht als onbelicht.

Voor Axia hebben we een koppeling gemaakt tussen Crops Online en hun ERP systeem. Zo worden alle verkooporder naar Crops Online overgezet, zodat de vertegenwoordigers kunnen teelt controles kunnen invoeren van hun rassen bij hun klanten.

Florpartners

Florpartners is een ondernemend en resultaatgericht adviesbureau in de tuinbouwsector. Met een brede kennis van strategie, marketing, conceptontwikkeling en communicatie richten ze zich op het begeleiden van samenwerking tussen diverse partijen. 

Florpartners gebruikt Crops Online voor de urenregistratie van hun projecten bij hun klanten. Tevens hebben we een koppeling gemaakt tussen Crops Online en Exact zodat van de gewerkte uren een factuur aangemaakt wordt in Exact Globe.

Vandinter Semo

De geschiedenis van Vandinter Semo gaat terug tot het jaar 1914. In dat jaar startten de heren Zwaan en De Wiljes in het Groningse Scheemda met hun bedrijf in zaadteelt- en zaadhandel. Ruim 100 jaar en enkele naamswisselingen verder, zijn zaadteelt en zaadhandel nog altijd de belangrijkste kernactiviteiten van het huidige Vandinter Semo. Weliswaar is de bescheiden zaadhandel van toen inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste producenten en verwerkers van zaaizaden in Nederland en ver daarbuiten. En ook het dienstenaanbod is uitgebreid met zaadschoning, zaadcoating en zaadverpakking. Bovendien beschikt Vandinter Semo over een hoogwaardig laboratorium om het kweekprogramma te ondersteunen.

De landbouwkundigen van Vandinter Semo gebruiken Crops Online voor het invoeren van de veldcontroles van de zaadproducties.

    nl_NLNL