Consultancy klanten

Onze medewerkers worden meestal op de automatiseringsafdeling van onze klanten ingezet. Deze consulancy klanten zitten in verschillende sectoren, voorbeelden hiervan zijn:

  • De automatiseringssector
  • De agrarische sector
  • Bank- en verzekeringswezen
  • De logistieke sector

Hieronder staan enkele van onze consultancy klanten genoemd, met daarachter de opdracht die we voor de desbetreffende klant uitvoeren of uitgevoerd hebben.

Rijk Zwaan Zaadteelt en Zaadhandel B.V.

Rijk Zwaan Zaadteelt en Zaadhandel maakt gebruik van diverse systemen voor de logistieke afhandeling. Binnen het logistieke domein draaien allerlei innovatieve ICT projecten om onder andere de productiviteit van Rijk Zwaan te verhogen. Van Ruijven IT Consultancy vervult hier de rol van Projectmanager Logistiek en is verantwoordelijk voor het initieren en deelnemen in innovatieve ICT projecten binnen het logistieke domein, alsmede het verlenen van ondersteuning bij de totale projectenplanning.

Axia vegetable seeds

Axia is een innovatief veredelingsbedrijf in groentezaden voor gestookte en ongestookte glasteelt, zowel belicht als onbelicht.

Bij Axia verzorgen we de support op diverse IT systemen, waaronder hun ERP Systeem “Agro Business Solutions”. Daarnaast helpen bij de implementatie van een diverse IT gerelateerde logistieke projecten.

Fysiotherapie & Medisch Trainingscentrum Move On

Fysiotherapie & Medisch Trainingscentrum Move On bestaat sinds 2009 en kenmerkt zich als een kleinschalige praktijk met alle benodigde faciliteiten en kennis onder één dak. Ze bieden de beste zorg op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Voor Fysiotherapie & Medisch Trainingscentrum Move On hebben we een nieuwe website gebouwd waarbij we gebruik maken van Joomla als CMS systeem. Zie hier voor de site: http://www.fysiomoveon.nl/.

BK Plant

BK Plant is een potplantenkwekerij gespecialiseerd in Curcuma en Scindapsus uit Honselersdijk. Ze produceren op een zo milieu vriendelijke en maatschappelijk verantwoorde wijze een kwaliteitsproduct. Voor BK Plant hebben we een kasplanningsoverzicht gemaakt in Excel. Hierin is per kap te zien wanneer welke partij geplant wordt en wanneer deze verkocht gaat worden.

Agro Business Solutions B.V.

Agro Business Solutions B.V. is een IT-bedrijf dat een ERP systeem heeft ontwikkeld voor zaadveredelingsbedrijven ten behoeve van hun productie van agrarisch materiaal. Om de kwaliteit van het systeem te vergroten, hebben we bij Agro Business Solutions een onderzoek uitgevoerd naar het huidige ontwikkel- en testproces. Op basis hiervan zijn diverse verbeterpunten vastgesteld.Tevens hebben we ondersteuning geleverd bij het testen van een nieuwe module binnen het ERP systeem.

Florpartners

Florpartners is een ondernemend en resultaatgericht adviesbureau in de tuinbouwsector. Met een brede kennis van strategie, marketing, conceptontwikkeling en communicatie richten ze zich op het begeleiden van samenwerking tussen diverse partijen. Bij Florpartners hebben we een migratie uitgevoerd van de financiele administratie naar de nieuwste versie van Exact Software.

Kwekerij RIMATO

Kwekerij RIMATO is een toonaangevend trostomaten kwekerij van 14,7 hectare groot. Kwekerij RIMATO is een onderdeel van Prominent, een innovatieve telervereniging van trostomaten.Bij Kwekerij RIMATO hebben we verschillende Excel bestanden samengevoegd tot een centraal bestand waarin de afgevoerde pallets trostomaten geregistreerd wordt. Vanuit het bestand is het mogelijk om vrachtbrieven te printen, waarbij de voorraad pallets en fusten bijgehouden wordt. Tevens geeft het bestand inzicht in het aantal geprognosticeerde pallets ten opzicht van de werkelijk afgevoerde pallets. Daarnaast bevat het sheet diverse opbrengstoverzichten.

Priva B.V.

Priva is een sleutelspeler op het gebied van geautomatiseerde klimaatcontrole en procesbeheer in de agrarische sector (bedekte tuinbouw) en in de gebouwde omgeving (building intelligence in commerciele/industriele gebouwen). Bij Priva hebben we diverse brainstormsessies georganiseerd om tot een gezamenlijke toekomstvisie te komen voor de interne ICT afdeling.

Sogeti Nederland B.V.

Sogeti Nederland voert de ontwikkel- en testwerkzaamheden uit voor alle Uniface applicaties bij een grote verzekeringsmaatschappij. Vanwege de toenemende werkzaamheden en de schaarste aan Uniface ontwikkelaars in Nederland, hebben Sogeti en de verzekeringsmaatschappij besloten om de Uniface ontwikkeling voor deze verzekeringsmaatschappij naar Sogeti India te verplaatsen. Wij hebben hiervoor het transitieplan opgesteld en hebben de transitie opgestart.

    nl_NLNL