Technische opzet

Crops Online is een webapplicatie die opgezet is in het Windows Azure platform in combinatie met ASP .NET en een MS-SQL database. Windows Azure is het “Cloud Computing” platform van Microsoft dat applicaties aanbiedt via Internet. Om Crops Online te gebruiken hoeft er niets geïnstalleerd te worden op uw computer, alles gebeurt via het web.

Crops Online op het Windows Azure platform biedt u de volgende voordelen:

  • Veilig en betrouwbaar: De beveiliging van de gegevens en de versleuteling van communicatie is zeer geavanceerd en voldoet aan de allerhoogste eisen. Zie ook het Windows Azure Vertrouwenscentrum met informatie omtrent Beveiling van data, Privacy, Naleving, etc.
  • Datacenters op verschillende continenten: Doordat de Microsoft datacenters de verschillende continenten aanwezig zijn, heeft u ongeacht uw locatie, altijd de meest optimale internet verbinding met uw teeltgegevens.  
  • Lagere en beheersbare IT-kosten: U heeft geen kosten om een server in te richten en te onderhouden.  U betaalt alleen voor het gebruik van de applicatie.
  • 24/7 Wereldwijd uw teeltgegevens bij de hand: Overal en altijd kunt u bij uw teeltgegevens. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding.
    nl_NLNL