Succesvolle ERP implementatie

25 maart 2020 by in Migraties

Afgelopen weekend hebben we een belangrijke mijlpaal gerealiseerd bij één van onze klanten. Na een uitgebreide voorbereiding maken ze sinds afgelopen weekend voor een deel van hun activiteiten van nieuwe IT-systemen zoals Agriware, Microsoft AX en OMP. Dit zijn systemen voor de planning, registratie en aansturing van productie, kwaliteitscontroles en bewerkingen van groentezaden.

De eerste livegang van Microsoft AX was vorig jaar mei. Toen namen ze AX in gebruik voor de financiële administratie en een deel van de inkoopafdeling. Vanaf afgelopen weekend kunnen ze alle drie de systemen gaan gebruiken voor één van hun gewassen.

Extra lastig

Het hele team en de betrokken afdelingen hebben hard gewerkt om deze mijlpaal te realiseren. Vanwege het coronavirus was dit extra lastig. Zo moest een groot deel van de activiteiten vanuit thuis en dus op afstand plaatsvinden. Maar uiteindelijk is het door teamwork en flexibiliteit van alle betrokken heel goed geslaagd, functioneren de nieuwe softwaresystemen goed en kunnen de betrokken teams er goed mee werken.

Van Ruijven IT

Van Ruijven IT was betrokken bij de migratie van de data van de oude naar de nieuwe systemen. Hierbij moesten de omliggende systemen ook met de nieuwe systemen kunnen blijven samenwerken.

Neem contact met ons op, als u hier meer over wilt weten.

    nl_NLNL